Subscribe to our blog
 

August 04 2020

Sic Bo Ghid

Sic Bo Ghid pentru incepatori! Bine ati venit!

Sic Bo este un joc tradițional asiatic cu rădăcinile sale în China. Numele se referă Sic Bo „două dimensiuni“ sau „cuburi de împerechere“ bucăți. În ciuda numelui său, cu toate acestea, jocul foloseste trei zaruri cu șase fețe fiecare. Jocul are mai multe opțiuni de pariere, iar pariurile sunt plasate pe baza previziunilor de rezultate diferite ale zarurile aruncate.

Prudența dicteaza că, deoarece Sic Bo este un joc de noroc, cea mai bună strategie ar fi să rămână cu cele mai bune cote. Alinia! Dar pentru a înțelege un joc trebuie să fie mai întâi cu experiență complet bună cu diferite nuanțe ale jocului - reguli, pariuri și opțiuni de pariuri.

Vehicul complet de cercetare și analiza noastră le ia treptat peste crestele și văile de joc pentru a vă oferi o înțelegere detaliată a acestei arte vechi.

Vă rugăm să e-mail, astfel încât acestea ne pot face pentru călătoria dvs. on-line prin țara Sic Bo mai interesant!

Top Cinci sfaturi pentru Sic Bo

Sic Bo este un joc antic chinezesc, ceea ce înseamnă că perechea de zaruri. Sic Bo este complet un joc de noroc. Nu există nici o calificare implicat și nu există nici un sistem de joc care îi va ajuta cel mai bine la masa. Sistemele de jocuri nu vor îmbunătăți șansele sau șansele de a câștiga. Deoarece Sic Bo este considerat un joc de noroc și nu există nici o modalitate de a îmbunătăți șansele, trebuie să țină cont de faptul că este foarte posibil pentru a sări peste o tona de bani pe acest tabel. Deci, au o limită în cap înainte de a începe să joace. Ceva care poate lucra bine pentru tine este că, dacă ajungi să faci destul de bine pe masă, poate doriți să te ridici și du-te pentru un timp înainte ca presiunea norocul mai departe.

Nu spun că ar trebui să plece după o rundă de pariuri, dar ține cont de faptul că acesta este un joc și tu ar trebui să te distrezi. Banii este un bonus de a câștiga și de a pierde mai mulți bani decât au anticipat tu nu sunt altceva decât o povară. Trebuie să știi ce jocul cere înainte de a sta jos. Cunoaște regulile jocului - Sic Bo este destul de similar cu mare risc și șase mare Sic Bo este jucat cu trei zaruri. Nu există nici o calificare implicat în acest joc onest. Se pune chips-uri pe diferite părți ale mesei, la fel ca tine la ruletă.

Cele trei zaruri sunt laminate după ce pariurile au fost plasate pe masă. Zarurile sunt rulate o dată, se decide cine a câștigat și cine a pierdut. Jucătorii care au pierdut fac chips-uri lor de colectare de cazinou și de cele care unul este plătit în funcție de ce cotele de masă sunt Root Casino RO. Diferite cazinouri oferă diferite cote. Ar trebui să întrebați personalul cazinoului care sunt șansele pe care le oferă înainte de a începe să joace. Există, de obicei, de asemenea, un tabel de plată care a trimis poate doriți să utilizați ca referință. Ca și în cazul tuturor jocurilor de noroc, cu atât șansele - cu atat mai greu este de a obtine rezultatul.

Cel mai bun pariu pe care il poate face pe masa este mic. Pariuri pe mici, se spune că zarurile va fi egal cu un scor total între patru și 10. Marginea casei este relativ mică, cu acest pariu, doar 2,76 la sută. Marea provocare nu este, de asemenea, un pariu rău de a face; De asemenea, ea are aceeași margine casa de la 2,76 la sută. Marile mijloace de pariu că scorul total este cuprins între 11 și 17. Asigurați-vă că nu pentru a face pariurile care au o margine de casă mare. Este recomandat sa nu faca un alt pariu pe lângă mari și mici. Cu toate acestea, faptul că nu pare mult mai distractiv pentru mine. Deoarece Sic Bo este similar cu Ruleta în modul de a alege numere, acesta poate fi distractiv de a juca ocazional numerele chiar dacă le transporta o margine ridicol de mare a casei. Stick în principal cu mari și mici, dar așa cum am spus mai devreme - ar trebui să te distrezi precum și un număr de pariu de fiecare dată într-un final po'potreste în favoarea ta. Și, cu cote atât de rău - poți face niște bani!

Leave a Reply

[gravityform id="6" name="general form" title="false" description="false" ajax="true"]